Hotel Eemhof Center Parcs

Hotel met subtropisch zwembad in Nederland

Ben je op zoek naar de ultieme overnachting met kinderen? Of voor het kind in jezelf? Dat is precies wat een hotel met subtropisch zwembad te bieden heeft. En als je je dan onderdompelt in het plezier van de wildwaterbanen en de avontuurlijke glijbanen van deze geweldige zwemparadijzen, wil je eigenlijk het liefst niet meer naar huis. Dat hoeft dus ook niet bij deze unieke vakantieplekjes! Ik vond in Nederland een aantal hotelpareltjes met zo’n tropisch zwemparadijs. Lees snel verder en laat mij jou inspireren voor jouw eerstvolgende tripje in Nederland!

Havezate Marveld | Aparthotel met Subtropisch Zwembad in de Achterhoek

In de Achterhoek moet je voor een suptropisch wateravontuur zijn bij ApartHotel Havezate Marveld – een hotel met een kruising tussen hotelkamers en appartementen dus. Het hotel zelf heeft een ontspannen binnenzwembad en spa met sauna. Maar als extra bonus mag je gebruik maken van alle faciliteiten van het naastgelegen vakantiepark Marveld Recreatie.

Onder die faciliteiten valt een seizoensgebonden buitenzwembad én een subtropisch zwemparadijs met een peuter- en kleuterbad, een wedstrijdbad en avontuurlijke glijbanen. Een uniek hoogtepunt voor de avontuurlijke hotelgasten is de De Crazy Cone, een glijbaan van 75 meter lang met lichteffecten die je in een eenpersoons bad af kan gaan. Plezier gegarandeerd!

Bekijk Havezate Marveld

Hotel de Bonte Wever | all-inclusivehotel met zwemparadijs in Drenthe

Een kindvriendelijk, all-inclusive hotel mét subtropisch zwemparadijs? Je moet bij De Bonte Wever in Assen zijn! Het subtropisch zwembad van dit hotel heeft een golfslagbad, meerdere glijbanen en een pierenbadje voor de kleinste zwemmers. De ouders en hotelgasten zonder kids vinden het vast fijn om te weten dat je voor rustmomentjes bij de sauna, stoombaden of infrarood warmtebanken moet zijn. Bij mooi weer is er ook een verbinding met het buitenzwembad met ligweide. En wist je dat dit hotel nog meer vermaak, zoals een bowlingbaan en een speeljungle heeft? Kinderplezier gegarandeerd dus!

Bekijk Hotel De Bonte Wever

Hotel de Eemhof | Center Parcs hotel met Aqua Mundo

Ik dacht altijd bij Center Parcs aan vakantieparken met fijne huisjes, maar je treft er ook net zo fijne hotels aan. Hotel De Eemhof vind je in Zeewolde, dus in Flevoland tegen de grens met Utrecht aan. Het hotel heeft ruime kamers met naast een heerlijk comfortabel bed ook een zithoek én terras. Natuurlijk heb je ook als hotelgast toegang tot alle faciliteiten van het vakantiepark, waaronder het iconische Aqua Mundo. Dit is dus echt een droom van een waterpark! Het heeft een golfslagbad, meerdere glijbanen, bubbelbaden, een golvensimulator om te leren surfen, een wildwaterraftbaan, een buitenbad en meer.

Bekijk Center Parcs Hotel De Eemhof

Center Parcs Hotel Zandvoort | Wellnesshotel met subtropisch zwemparadijs

Het Center Parcs Zandvoort heeft niet alleen cottages, maar ook luxe hotelkamers. Van een comfortabele hotelkamer in strandthema tot luxe suite met eigen wellness, zoals een sauna en bubbelbad. Hotelgasten hebben toegang tot alle faciliteiten van het vakantiepark. Het toppunt daarvan is natuurlijk het tropisch zwembad. Er is een wildwaterbaan, je kan van meerdere glijbanen en voor kinderen is er het kinder-doe-bad. Ook aan peuterzwemmen, babyzwemmen, een bubbelbad, golfslagbad en buitenbad is gedacht. Hier vind je dus ontzettend veel waterplezier!

Bekijk Center Parcs Hotel Zandvoort

Hotel de Zeeuwse Kust | luxe gezinshotel met zwemparadijs in zeeland

Als je een kindvriendelijk hotel zoekt in Zeeland met het plezier van een zwemparadijs, kan ik je Hotel De Zeeuwse Kust als tip meegeven. Dit hotel heeft ruime suites inclusief eigen keukentje. Een aantal zijn ingericht als familiesuites, dus met een losse slaapkamer voor de kinderen. Een hotelverblijf is inclusief gebruik van de faciliteiten van Strandpark De Zeeuwse Kust, waaronder een heel fijn zwembad. Er is een groot bad om baantjes te trekken en een kinderbad met waterspeelschip. Buiten wacht nog een spraypark, een soort waterspeeltuin met glijbanen.

Bekijk Hotel De Zeeuwse Kust

Hotel Thermen Bussloo | wellnesshotel op de veluwe

Denk jij bij een tropisch zwembad niet per se aan peuterbaden, glijbanen en golfslagbaden? Misschien word je wel veel meer enthousiast van een tropisch wellnesshotel. Thermen Bussloo is een wellnessresort met luxe hotel met 64 kamers en 8 suites. De spa heeft vijftien sauna’s in alle soorten en maten, tuinen, rustruimtes en acht verschillende baden. Een zoutwaterbad in een Mexicaanse grot, een oosters hamambad, de traditie van het Osmaans badhuis… Wauw, tropischer wordt een zwembad niet snel, toch?

Bekijk Hotel Thermen Bussloo

WestCord ApartHotel Boschrijck | zwembadhotel op terschelling

Als je een bezoekje aan een Waddeneiland wil combineren met het plezier van een subtropisch zwembad, raad ik je Terschelling aan. En dan meer specifiek: Hotel Boschrijck. Hier overnacht je niet in normale hotelkamers, maar in comfortabele appartementen die van alle gemakken zijn voorzien. Tot de hotelfaciliteiten horen een wellness, sauna, fitness, restaurant, binnenzwembad en meer. Bovendien is het hotel verbonden met het naastgelegen tropisch zwemparadijs “De Dôbe”, waar je als hotelgast gratis gebruik van kan maken.

Bekijk WestCord ApartHotel Boschrijck

Hotel Het Heijderbos | overnachten in de jungle met zwemparadijs

Overnachten in de jungle van Sumatra? De accommodatie van Het Heijderbos in Limburg is zo uniek dat ik niet weet of ik dit nog wel een hotel kan noemen, maar ik wil hem je toch echt niet in dit lijstje onthouden. Center Parcs Het Heijderbos heeft naast haar vakantiepark een bijzondere indoor junglespeeltuin. Deze Jungle Dome is een gigantische, overdekte (speel)jungle met een uniek stukje tropen met 250 exotische planten en 40 diersoorten, watervallen, touwbruggen en meer. En daar kan je dus ook overnachten in een Jungle Cabana. Je hebt op het park van Het Heijderbos bovendien een heerlijk subtropisch zwembad. Inclusief glijbanen, een snorkelbad, wildwaterbaan, golfslagbad, buitenbad en meer!

Bekijk Center Parcs Hotel Het Heijderbos

Vergelijkbare berichten