Over mij

Mijn naam is Maartje en deze website draait om mijn tips voor unieke vakantieplekjes in eigen land. Als professional in de reisbranche schrijf ik al jarenlang over de meest bijzondere bestemmingen en onvergetelijke plekjes over de hele wereld en dichtbij. Ik ben daarom gewend om samen te werken met grote merken, reisorganisaties, vakantieparken en hotels.

Uniekevakantieplekjes.nl is een unieke blog met een exclusief bereik van liefhebbers van bijzondere overnachtingen. Een samenwerking met mij staat garant voor een professionele aanpak met als eindresultaat een mooi blogartikel dat is geoptimaliseerd voor zoekmachines. Past jouw merk of bedrijf perfect hierbij en wil je een bestemming, merk of product onder de aandacht brengen? Dan wil ik dolgraag kennis maken en kijk ik graag met je verder hoe we kunnen samenwerken. Stuur me een bericht om de mogelijkheden te bespreken.

opties

onze opties

soorten samenwerkingen

Wij staan open voor alle mogelijke samenwerkingen. Dus heb je een creatief voorstel?
Ik ben meer dan benieuwd en denk graag mee voor een samenwerking op maat.

Een feature in een blog

Ik neem jouw unieke vakantieplekje op in een bestaande blog of ik schrijf een exclusief SEO-proof artikel over jouw product, merk of bestemming.

Vast partnerschap

Ik werk op vaste basis met jouw samen en verken regelmatig jouw bijzondere vakantieplekje om daarover te schrijven.

Persreis

Ik ga – alleen, met mijn vriend of met onze kleine reizigers – op een persreis naar jouw unieke vakantieplekje en breng die hier onder de aandacht.