Geversduin Duin Kebbins
|

Camping Geversduin | Unieke vakantiehuisjes in de duinen

Als je op zoek bent naar een bijzondere slaapplek in Noord-Holland, heb ik de perfecte tip voor je. Ik overnachtte daar namelijk in een Duin Kebbin, een megahip vakantiehuisje met natuurlijke uitstraling op Camping Geversduin. De camping ligt middenin de natuur van het Noordhollands Duinreservaat wat een prachige mix is van duinen, strand en bossen met Schotse Hooglanders. Ik vertel je dolgraag meer over onze heerlijke dagen bij Geversduin.

Bekijk de actuele prijzen en beschikbaarheid van de Duin Kebbins op Geversduin

Unieke Duin Kebbins

Toen ik voor het eerst hoorde over de Duin Kebbins, waren ze nog in de maak. De ontwerpschetsen op de website wekten al hoge verwachtingen, en ze hebben deze meer dan waargemaakt. Deze door Geversduin zelf ontworpen huisjes zijn een plaatje om te zien. Door het gebruik van hout en natuurlijke kleuren is er een naadloze overgang tussen binnen en buiten. De grote glazen pui en de veranda versterken dit gevoel, ideaal tijdens zonnige dagen.

Spreken dat soort megahippe slaapplekken jou wel aan, maar zijn de Duin Kebbins volgeboekt? Geversduin heeft nog meer moois te bieden. Wat dacht je van een strandhuisje, een hobbithol of een plaatje van een boomhuis voor zes personen?

Megahip interieur

Het hippe interieur is overduidelijk ingericht door een medewerker met een passie voor interieur. De slimme indeling benut elke ruimte optimaal, met een kookeiland dat overloopt in een eettafel. Die open keuken maakt koken ook extra gezellig, met uitzicht op veranda en gezellig naast de zithoek. Ook slim is de slaaptoren: een smalle trap leidt je naar een soort torentje waar een slaapplek is voor kinderen.

De inrichting is zorgvuldig gekozen met luxe details als een regendouche in de badkamer, groene muren in de wc, hippe aankleding en een stijlvolle bank. Alsof je in een woonmagazine staat! Fijn zijn ook de luxe voorzieningen zoals een vaatwasser en Nespressomachine. Ik wil ook het prachtige servies niet onbenoemd laten, want juist dat soort stijldetails dragen bij aan dat ultieme luxegevoel.

Camping met duurzaam keurmerk

Camping Geversduin zet zich in voor duurzaamheid, iets dat duidelijk merkbaar is in de hele opzet. Van speeltuinen gemaakt van hergebruikt materiaal tot het gebruik van biologische schoonmaakmiddelen, alles ademt respect voor de natuur. Hun inspanningen zijn terecht beloond met een Green Key, de hoogste milieu-erkenning.

Ook in de huisjes zie je dat terug, als je goed kijkt. Let maar op details in de Duin Kebbin, zoals biologisch afbreekbare koffiecups en wc-rollen van milieubewuste merken.

Naast het duurzame karakter valt ook de fijne familiesfeer van de camping op.Deze groene oase is vanwege haar ligging een favoriete vakantiebestemming voor Amsterdamse gezinnen. Er is veel entertainment voor kinderen, een overdekte natuurspeelplaats en mooie speeltuinen van natuurlijke materialen. Voor culinaire verwennerij is er restaurant Knoest, waar wij de eerste avond gelijk neerstreken voor heerlijke pizza’s en lokaal gebrouwen bier.

Verken het Noordhollands Duinreservaat

De locatie van Camping Geversduin is ideaal voor natuurliefhebbers. Je loopt vanaf de camping zo het Noordhollands Duinreservaat in. Dit natuurgebied strekt zich uit van Wijk aan Zee tot de Schoorlse Duinen. Hier kun je zomaar Schotse Hooglanders en wilde paarden tegenkomen, en dat overkwam ons ook meerdere keren.

Je kan het gebied het beste verkennen te voet of per fiets. Wij deden het allebei. Fietsen hadden wij zelf niet meegenomen, maar die kan je huren bij de camping. En voor een stranddag ben je met een mooie wandeling door de duinen zo op het strand.

Niet alleen de natuur lonkt, want wij ontdekten dat Geversduin ook een ideale ligging heeft om Noord-Holland te verkennen. Historische dorpen en steden zoals Alkmaar, De Rijp, Marken, Volendam en de Zaanse Schans liggen op korte afstand.

Kortom,

Camping Geversduin en de Duin Kebbins bieden een unieke combinatie van natuur, comfort, en duurzaamheid, ideaal voor een vakantie in eigen land. Het is een plek waar je de drukte van het dagelijks leven achter je kunt laten en volledig kunt opgaan in de rust en schoonheid van de Noord-Hollandse duinen. Met de toevoeging van de Duin Kebbins heeft Geversduin zichzelf opnieuw uitgevonden als een bestemming die zowel gezinnen als natuurliefhebbers zullen waarderen. Een verblijf hier belooft een ervaring te zijn die je nog lang bij zal blijven.

Bekijk de actuele prijzen en beschikbaarheid van de Duin Kebbins op Geversduin

Vergelijkbare berichten